DeepWell - Identitetsprosess

DeepWell introduserte for få år siden teknologi som var med på å revolusjonere brønnservice-industrien. Som ingeniører og gründere flest har de vært mer fokuserte på verktøyene og teknologien enn sin egen merkevare. Sammen med oss ønsket de for alvor å sette i gang merkevarebygging.

Innsikt

Innsiktsarbeidet gjorde det tydelig at DeepWell handler om kunnskap og informasjon. En stor del av jobben de gjør er å hente ut og tyde informasjon fra olje- og gassbrønner, og det trengs betydelig kunnskap for å gjøre dette på en trygg og riktig måte. I tillegg er menneskene i DeepWell drevne, og ser stadig fremover. De er en sammensveiset gjeng, og både ledelsen og de ansatte er ivrige etter å lære mer hele tiden. Sammen utformet vi en merkevarestrategi ut i fra dette.

VERDIER

DeepWell hadde fra før av tre av disse verdiene. Etterhvert som vi ble kjent med bedriften og menneskene, så vi imidlertid en annen verdi som lå i deres kjerne. Den verdien beskriver DeepWells tankesett og måte å arbeide på godt, nemlig: Brainpower.

Brainpower
Service
Sense of Ownership
Safety

UTVIKLING AV LOGOIDENTITET

Logoen ble fornyet og modernisert, og regler for grafisk bruk satt inn i en strukturert visuell profil.

eepwe
deep_well_1

Pay-off

Læring, kunnskap og informasjon er viktig i DeepWell. Teknologien deres gjør at informasjonen flyter i real-time fra brønnene i Nordsjøen inn til deres senter der den informasjonen skal tydes. Videreutvikling er helt nødvendig for å holde tritt med, og helst være i forkant av, markedets utvikling. DeepWells nye pay-off er derfor:

More knowledge

Profileringsartikler

Det er viktig at merkevaren skinner gjennom i alle aspekter av bedriften. Vi satte opp et forslag på ulike profileringsartikler i den nye grafiske profilen.

deep_well_2

Nettsider

Nettsider er naturligvis et viktig element i en identitetsprosess. Se våre egne prosjektsider for DeepWells nettsider for mer informasjon om den prosessen.

deep_well_3

Involverte fra skarpsinn

Involverte fra kunde

Lenke

DeepWell

Del dette prosjektet