DeepWell - ONS 2014

ONS i Stavanger tiltrekker seg de største aktørene innen olje- og gassbransjen hvert år, og ONS 2014 var ikke noe unntak.

DeepWell kontaktet oss for å få laget en stand til årets oljemesse, i tillegg til en animasjonsfilm spesielt for visning under ONS 2014.

Design av tjenestehierarki

DeepWell

DeepWells formål med stand på ONS var selvsagt å vise frem bedriften på best måte. Vi foreslo å utforme et tjenestehierarki som enkelt og oversiktlig skulle vise frem det DeepWell kan tilby sine kunder. Tjenestehierarkiet viser både tjenestene og samspillet mellom kunder, offshore og DeepWells Integrated Operations Support Centre.

Tjenestehierarkiet er designet ut i fra en tegning vi fikk fra Engineering Manager i DeepWell.

Utforming av verdi-ikoner

DeepWell

Verdiene er viktige å få med, også på ONS. Vi designet noen forenklede ikoner som ikke stjeler så mye oppmerksomhet.

Design av messevegg

DW_ONS2014

3D-modell av standen viser hvordan den ville se ut på veggene. Den blanke delen var satt av til en samarbeidspartner av DeepWell.

DW_ONS2014_2

Standen fra en annen vinkel. Budskapet er tatt igjen på bakveggen.

Animasjonsfilm

Manuskript og storyboard

_MG_3693

Etter at DeepWell godkjente manuskriptet startet vi jobben med å skissere ut storyboard. Det var viktig for både oss og DeepWell at budskapet ble presentert så enkelt som mulig. Det skal tross alt leveres på kort tid, og man har ikke mye tid til å fange oppmerksomheten fra de som vandrer rundt på ONS.

_MG_3701

Etter en ny runde med godkjenning og korrektur fra DeepWell ble budskapet skarpere. Storyboardet ble så laget med tiltenkt design, og elementer og endelig storyboard ble sendt til vår samarbeidspartner for animasjon.

Animasjonsfilm, endelig versjon


Animasjonsfilmen forteller kort og konsist om hvordan DeepWell utdanner sine fagarbeidere, samt hvordan Integrated Operations fungerer.

Involverte fra skarpsinn

Involverte freelancere

Involverte fra kunde

  • Janne Lie Flage

Del dette prosjektet