Oeva - Logo og navneprosess

OEVA – LOGO- OG NAVNEPROSESS

Oeva er et nytt produkt på kosttilskudd-markedet. Skarpsinn fikk i oppdrag å starte logo- og navneprosess.

Innsikt

Produktet er basert på marin bioteknologi. Det utvinnes av en svært næringsrik kilde: fiskerogn. Formålet er å lindre mage- og tarmproblemer, og selve pillen er formet som et lite fiskeegg.

Navn

Navnet er satt sammen av to latinske ord. Evo er en forkorting av Evolutio, som er den latinske roten for evolusjon. Produktet er basert på avansert bioteknologi og årevis med kunnskap. Ova er latin for egg. Produktet utvinnes fra fiskerogn og er formet som et lite egg. Ved å stokke disse ordene sammen kom vi frem til Oeva. En navneprosess innebærer mer enn bare å finne på et godt navn. Man prøver å gi produktet et navn som gir relevante assosiasjoner utover selve ordet man bruker. Man kan si at ordet Oeva føles rundt, mykt, og behagelig, akkurat som produktet det navngir. Mykt og behagelig er også noe av effekten produktet gir. Det er uhåndgripelige egenskaper ved et ord, men man føler det når man hører og sier det.

 

oeava_logo_navneprosess_Skarpsinn

Fargepalett

Fargene vi valgte å bruke er marine og behagelige. De er duse og stikker seg ikke ut. Fargene er verken utpreget maskuline eller feminine, fordi produktet er for både menn og kvinner. Den grafiske profilen gjenspeiler produktets naturlige opphav i havet.

 
 

fargepalett_oeva_navneprosess_Skarpsinn

Emballasje

Emballasjen er enkel og helt i tråd med den grafiske profilen.

 
 

emballasje_oeva_navneprosess_Skarpsinn

 
 

oppsummering

Del dette prosjektet