Toolpusher - Logo og navneprosess

Vår kunde i dette prosjektet hadde en spennende idé om å selge subsea-utstyr over nettet. Vi ble bedt om å starte logo- og navneprosess.

Innsikt

Målgruppene for et slikt type prosjekt er naturligvis offshoreindustrien. Både enkeltpersoner og bedrifter har behov for nytt og gammelt utstyr. Nettsiden skal også vise annonser for det relevante markedet. Det første vi startet med var navneprosess. Etter å ha kommet oss gjennom åpenbare (og derfor ofte kjedelige) navn, endte vi på Toolpusher. På en rigg er det toolpusheren som har ansvaret for at riggen er ustyrt med de verktøy og forsyninger som trengs for ethvert oppdrag. Det er akkurat den assosiasjonen den nye nettsiden skal skape. I tillegg er det et maskulint navn som klinger velkjent for målgruppene.

logo_toolpusher_navneprosess_skarpsinn

Pay-off

Nettsiden Toolpusher.no har ambisjoner om å bli en viktig ressurs for subsea- og offshoremarkedet. Vi endte på den passende pay-offen The Subsea Marketplace.

thesubseamarketplace_navneprosess_skarpsinn

font

Fargepalett

For Toolpusher ønsket vi å bruke marine farger for å assosiere merkevaren med offshore- og subsea-industrien. Vi lener oss likevel mot den maskuline enden av spekteret, og har valgt en utradisjonell marin farge.

farge

Nettside

Skarpsinn står for design av nettsiden. Fokuset var her på å holde det så oversiktlig som mulig, med fokus på søkefunksjonen.

web_navneprosess_skarpsinn

oppsummering

Involverte fra skarpsinn

Lenke

Toolpusher

Del dette prosjektet